Bilgi ve Tartışma Platformu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaAnasayfa  KapıKapı  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yap  

Hasan, Hadi, Şahin, Cengiz Neredesiniz?

YazarMesaj
Türkiyem

Hasan, Hadi, Şahin, Cengiz Neredesiniz? Empty
MesajKonu: Hasan, Hadi, Şahin, Cengiz Neredesiniz?   Hasan, Hadi, Şahin, Cengiz Neredesiniz? EmptyPaz Haz. 22, 2008 5:07 pm

Haydi koçlarım, tosuncuklarım kim tutar sizi!..

Yürüyün yollar sizin!..

Brüksel caddelerinde, Washington'da, Trafalgar Alanı'nda her yerde yürüyün ki demokrasi düşmanları(!), faşistler(!), Kemalist yobazlar(!) ağustosböceği gibi çatlasınlar hırsından!..

Yiğitlerim, koçlarım benim!..

Kim tutar sizi!..

Kim engel olur size!..

Türkiye'ye şeriat gelir mi , gelmez mi? Fethullah Gülen CIA korumasında mı, değil mi?

Yürüyün benim İkinci Cumhuriyetçi tosuncuklarım, Soros çocukları, yiğitlerim , döneklerim, Tayyipçilerim , Gülcülerim!..

Hangisi tutsun o anlı şanlı flamayı, Hasan mı, Cengiz mi, Şahin mi?

Fark etmez!..

Ekim ayının sonunda Londra'ya gidin, CIA mangırlarıyla düzenlenen "Fethullah Gülen ve İslam" konulu konferansa katılın, ABD'nin Büyük Ortadoğu Projesi'ne destek verin, Türkiye'ye biçilen "İslam Modeli" ni ayakta alkışlayın!..

Bağdat'ta ABD'lilerle birlikte "demokrasi mitingi" düzenleyin.

Toplum tepeden tırnağa kuşatıldı...

CHP'nin sesi soluğu çıkmıyor...

CHP örgütleri 22 Temmuz öncesi "seçim kazanmak için" değil, "kurultay kazanmak için" , Deniz ****** 'ı 90 yaşına dek genel başkan görmek için çalıştı...

Gençleri, bilim insanlarını, sol kimliği olanları dışladı partiden...

Fırsatı yakaladınız Sorosçu tosuncuklar, İkinci Cumhuriyetçiler, dönekler, hedefinize çok az zaman kaldı...

Yürü Hadi , yürü Şahin, Cengiz, Hasan yürü, haydi gün sizin...

Fethullah'ın ve AKP'nin hizmetkârları, bu kuşatmanın adı "liberalizm" mi, yoksa "BOP Hareketi" mi siz karar verin!..

Solculuğu, sosyalistliği hâlâ kimlik olarak gösteren ey sirk cambazları, ey satılmışlar, ey sözde aydın geçinen Sorosçular, bana özgürlük tanımını yapabilir misiniz?

Yapamazsınız!..

Kadının horlanması , toplumdan dışlanması, sıkmabaşa , tesettüre, kara çarşafa tutsak edilmesi, Alevi yurttaşlarımızın dinsel baskı altında tutulması nedir?

Orhan Bursalı 'nın da değindiği gibi Fethullah ve AKP'nin hizmetkârısınız!..

Ne liberalsiniz ne de demokrat!..

Çoğunuzu tanırım, eski arkadaşlarımsınız!..

Türkiye'de "mahalle baskısı" yok, "toplumsal baskı" var...

Okuyun Cumhuriyet 'ten Mehmet Faraç 'ın, Aykut Küçükkaya 'nın, Evrim Kaya 'nın, Mahmut Gürer 'in, İlhan Taşcı 'nın, Zeynep Şahin 'in haberlerini...

Okumazsınız!..

Hrant Dink cinayetinin ardındaki güçler, polisteki yapılanma kime uzanıyor, cinayeti işleyenlerle onları koruyup kollayanlar hangi tarikat şeyhiyle bağlantı kuruyor yazsanız ya!..

Agos gazetesi neden susuyor, Etyen Mahçupyan niçin Zaman gazetesinde Emniyet Genel Müdürlüğü İstihbarat Daire Başkanı Ramazan Akyürek 'in Fethullah Gülen'le bağlantısını görmezden geliyor?..

Hrant Dink cinayetinin başı sonu niçin avukatlar tarafından araştırılmayıp, "derin devlet masalı" ya da "ulusalcı çeteler" gibi senaryolarla örtülmeye çalışılıyor...

Bu suskunluk niye!..

Şahin, Hasan, Hadi, Cengiz ve ötekiler, haydi işte ipucu size.. yazın da göreyim!..

Bir çift sözüm de eski Genelkurmay Başkanı emekli Orgeneral Hilmi Özkök' e...

Emekli Paşa, AKP'nin Güneydoğu'da "din" le kazanmadığını öne sürüyor...

Ben, emekli paşamıza anlatayım...

Kuzey Irak'ta gittikçe güçlenen "Müslüman Kardeşler" in Türkiye'ye nasıl girdikleri , Güneydoğu'da 100 bin kişinin katıldığı mitingler yaptıkları, DTP'ye karşı savaş açıp bu kez AKP'yi destekledikleri devletin istihbarat birimlerince biliniyor...

"Müslüman Kardeşler" Kuzey Irak'ta Barzani' ye karşı güçlenirken CIA'dan destek alıyorlar tıpkı Fethullahçılar gibi...

Güneydoğu'da AKP'nin DTP'yi kimi yerlerde şaşırtması din faktörüdür...

Özkök Paşa'nın Fikret Bila 'yla yaptığı söyleşiyi okurken şaşırdım kaldım...

Paşamızın Güneydoğu gerçeğinden haberi yok!..

Washington, Londra, Brüksel, Berlin, Türk Silahlı Kuvvetleri'ni yıpratmak için içerideki Sorosçu çocuklarıyla savaş açtı...

Parola şu:

"Kemalist devlet çürüdü, asker kışlasına çekilsin. AKP özgürlüklerin ve demokrasinin simgesi, laik rejimin koruyucusu İslamcı Demokrat Parti'dir..."

Solculuğunu CHP'de mücadele ederken "Ertuğrul, nasıl bir solcu acaba" diye kendime sık sık sormuş, ortak dostlarla da bunu çok tartışmıştık...

Bakıyorum Ertuğrul Günay TV'lerde boy gösteriyor bugünlerde. Geçenlerde Pınar Kür , Günay'a bir çaktı ki, Tuğrul Eryılmaz bir sol kroşe vurdu ki bakan bey bir süre kendine gelemedi...

Ertuğrul'u en iyi kim tanır?

Sevgili Tarık Akan, Rutkay Aziz, Adnan Keskin...

Daha çok sayıda isim sayabilirim...

Aslında bugün Kırmızı Yayınları'ndan çıkan "Hrant'a... Ali topu Agop'a at" ı yazacaktım...

Bir başka güne bıraktım...

Kitapta Fahri Özdemir 'in yazısını okurken, Aragon 'un şiiri beni bir hayli duygulandırdı...

"Kan bir renkten başka ne ki?/ Anlatsa anlatsa kavgaları anlatır/ Acıların toprağı üstüne oturmuş"

Hasan, Hadi, Şahin, Cengiz Neredesiniz?
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-