Bilgi ve Tartışma Platformu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaAnasayfa  KapıKapı  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yap  

Cinleri 'Cin' Çarpar

YazarMesaj
Türkiyem

Cinleri 'Cin' Çarpar Empty
MesajKonu: Cinleri 'Cin' Çarpar   Cinleri 'Cin' Çarpar EmptyPaz Haz. 22, 2008 5:48 pm

Cinleri 'Cin' Çarpar.. .

AKP " şamar oğlanı "na döndü. Önüne gelen vuruyor. Önce Tandoğan , ardından TSK uyarısı, sonra Çağlayan ve Anayasa Mahkemesi ...

Bakıyorum AKP hâlâ bir kurnazlık peşinde...

Aslında ne yapacağını bilmiyor...

AKP Manisa Milletvekili ve TBMM Başkanı Bülent Bey, geçici de olsa Çankaya'ya çıkmaya hazırlanıyordu önceki gün...

Bülent Bey, önce Çankaya'ya kendisinin çıkacağını söylerken " inceden zekâ oyunu " yapıp bakın ne diyordu:

"... Çok değerli Cumhurbaşkanımızın görev süresi 16 Mayıs 2007'de bitiyor. Keşke ikinci defa seçebilsek ama bitiyor. Benim bildiğim alfabenin A'sı, görev süresi ne yazık ki 16 Mayıs'ta bitiyor... "

Bülent Bey, Çankaya düşleri kurarken ilk eleştiri Bahçeşehir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Süheyl Batum 'dan geldi...

Batum şöyle diyordu:

" Bu tartışmaların ardında siyasal rant elde etme çabası vardır. Bu saçma anayasa yorumu Sayın Bülent Arınç'ın anayasayı hiç bilmediğinin göstergesidir. "

Dedim ya AKP'nin başı dönmüş...

Ne Tayyip Bey, ne Abdullah Bey ne de Bülent Bey anayasayı biliyor...

Bildikleri oyun üzerine oyun kurmaları!..

Onun için de 24 saatte değil, 1-2 saatte düşünce değiştirip " öyle demedik " diyebiliyorlar; Tayyip Bey, Bülent Bey ve Abdullah Bey...

Şimdiki oyunun adı 5+5...

Cumhurbaşkanını halk seçsin...

Yani Fransa modeli...

Işık Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ersin Kalaycıoğlu Sky Türk ekranında açıkça belirtti:

" Niye 5+5 de 4+3 değil? "

Ardından ekledi:

" Bu işin temeli, ilkesi yok ! "

AKP'nin " Milli Görüş gömleğini " çıkardığını yazıp çizen, daha düne dek AKP'ye övgüler düzen medyamızın " rüzgâr gülleri " yön değiştirmeye başladılar bile...

AKP'ye ufak ufak eleştiriler başladı...

Arkası gelir mi bilmem ama AKP 'yi destekleyen " rüzgâr gülleri " önceden koku almayı iyi bilirler...

Demek ki koku almışlar...

Tandoğan Mitingi 'nden sonra uyanamayanlar, Çağlayan 'daki 1.5-2 milyonu görünce titreyip kendilerine gelmişler...

Gazeteler de öyle, televizyon kanalları da...

İçlerindeki korku henüz geçmemiş...

Diyorlar ki:

" AKP yine yüzde 35 oy alıp tek başına iktidara gelirse! "

Korkmayın, rahat olun!..

Öyle bir sonuç çıkmaz sandıktan...

Bir kez CHP yüzde 30' u aşar, SHP ve DSP birleşleşmeyi gerçekleştirirse...

Elbet CHP çatısı altında...

Cem Uzan 'ın Genç Parti'si CHP listelerinden adaylarını koyarsa yüzde 40'ı aşması sürpriz olmaz...

DYP-ANAVATAN ve MHP de yüzde 10'luk barajın üstüne çıkar rahatlıkla..

.

AKP bunun farkında...

Dayak yiye yiye başı döndü AKP'nin...

AKP ne kadar oyun oynarsa oynasın, cinlik yaparsa yapsın, Fethullah Gülen 'in " hayır duası "nı alırsa alsın, Erbakan 'ın yaramaz çocukları sınıfı geçemez!..

Cinlik yapanları cin çarpar!..

AKP beş yılda kendini gösterdi!..

Tarikatların şemsiyesi altında olan, devlet kadrolarını tarikatçılara teslim eden, okulları Fethullahçılarla yöneten bir düşünce sonunda duvara toslayacaktı ve tosladı...

ABD ve AB'nin " Ilımlı İslam Projesi " işte buraya kadardı...

İngilizlerin Türkiye uzmanı " ılımlı İslam " için Abdullah Gül'ü işaret etmişti yıllar önce. Washington da bu planı benimsemişti...

Plan yedi yıl sonra iflas etti...

Benim merak ettiğim şu: Mark Grossman 'la Morton Abramovitz 'in 1998 yılında üzerinde anlaştıkları plan neydi? Ilımlı İslam mı?

5 Mayıs 'ta Manisa'da Cumhuriyet Mitingi, saat 10.00 ; Çanakkale'de ise saat 14.00 'te başlıyor...

Hikmet Çetinkaya

Cinleri 'Cin' Çarpar
1 sayfadaki 1 sayfası